Nederpopdebuut van een markante Hagenees

Nederpopdebuut van een markante Hagenees

‘Dansen Op De Maan‘ mag dan het Nederpopdebuut van Mario Mulder zijn, maar leven van de muziek is absoluut niet nieuw voor deze zanger uit Den Haag. Te herkennen aan zijn doorleefde stemgeluid en zijn altijd opvallende hoed is Mario een markante verschijning binnen ons regionale muzieklandschap. De hoogste tijd voor heel Nederland om gecharmeerd te raken van deze sympathieke zanger.

Samen met zijn producer Jürgen Perier schreef Mario de single ‘Dansen Op De Maan‘. In deze vrolijke uptempo Nederpopsingle met een klein volks randje bezingt Mario het heerlijke gevoel van liefde op het eerste gezicht.

Met ‘Dansen Op De Maan’ brengt de gevoelige zanger daarmee een geweldige single uit. Een pakkend, krachtig uptempo liedje met een knallende blazerssectie, goede tekst en de onovertroffen herkenbare drums van Ton Dijkman. Dit hebben de eerste recensies al kunnen beamen.

Zijn bijna 10.000 Facebook volgers houdt hij op de hoogte van zijn muzikale ontwikkelingen, studio-opnames, optredens of vermaakt hen zo nu en dan met een stadswandeling waarbij Mario al zingend door Den Haag loopt. Mario Mulder deed mee aan het succesvolle televisieprogramma Bloed, Zweet & Tranen en de Telegraaf wijdde afgelopen zomer al een zesdelige soap aan de Hagenees. Mario ging op zoek naar zijn eigen geluid: ‘In het begin ontdekte ik vooral hoe ik niet wilde klinken. Iedereen ging Hazes liedjes voor me schrijven maar van Hazes hebben we er al één, hij is mijn held. Ik hou enorm van die man, hij zit diep in mijn hart, maar ik ben Mario en ik wil mijn eigen ding doen’.

Eind november verschijnt de videoclip van ‘Dansen op de maan’ geregisseerd door Zeno Groenwegen. Een album is in de maak en verschijnt binnenkort.
Houd Mario dus in de gaten! Officiële website: www.mariomulder.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.